Недопад розказав, як підприємці луцького ринку маніпулюють владою

0
-2
Недопад розказав, як підприємці луцького ринку маніпулюють владою
Перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад розказав, як підприємці Центрального ринку маніпулюють лучанами та владою.

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці.

Посадовець нагадав, що розмови про перенесення Центрального ринку ведуться вже дуже довго. Пригадує, що ще 15 грудня 2019 року підприємці отримали відповідні звернення і попередження. Тоді керівники «Нового» ринку дали рік пільгового часу для власників торгових точок, аби ті переїздили і укладали угоди.

За словами Недопада, цей пільговий період мав діяти до першого лютого і приблизно до цієї дати сесія Луцької міської ради і готувала проєкт рішення.

«Більш того, депутати різних політичних сил постійно виявляли одностайність у питанні перенесення ринку і більшістю голосів завжди підтримують це рішення», – йдеться в дописі.

Григорій Недопад наголошує, що йдеться саме про ту частину ринку, яка знаходиться біля парку – більше пів гектара, а також орендована земельна ділянка в іншого підприємця, який уже почав перевозити торгові точки на «Новий» ринок.

«Ще за часів нині покійного мера Луцька робилися кроки для перенесення «Старого» ринку, а зараз цей процес необхідно довести до логічного завершення. Адже частина підприємців уже працюють на нових торгових місцях і не створюють конфліктів чи провокацій в центрі Луцька. Слова підприємців про те, що, мовляв, закупили товар і треба його розпродати, насправді носять маніпулятивний характер, оскільки товар вони закупляють постійно і подібні аргументи озвучували ще до Нового року», – пише Недопад.

Нагадаємо, в середу, 29 січня, депутати міськради припинили право користуватися лівою частиною Центрального ринку на вулиці Глушець комунальному підприємству «Луцькі ринки». Згідно з проєктом рішення, в лютому почнуть демонтаж цієї частини ринку.

У четвер, 20 січня, секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт підписав розпорядження «Про створення тимчасової робочої групи з перенесення ринку «Центральний» у місті Луцьку».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Відомі прізвища посадовців, які займатимуться перенесенням луцького ринку

У п'ятницю, 31 січня, більше сотні підприємців Центрального ринку прийшли під стіни міської ради, аби заявити, що вони проти такого ультиматуму від влади Луцька.

Ввечері у неділю, 2 лютого, вони своїми авто заблокували територію біля контейнерів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні