--> У Чорноморському порту сталася аварія – тонни сірки висипалися з контейнера. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Чорноморському порту сталася аварія – тонни сірки висипалися з контейнера. ВІДЕО

0
-1
У Чорноморському порту сталася аварія – тонни сірки висипалися з контейнера. ВІДЕО
У Чорноморському порту внаслідок обвалу стіни бунта (бункера насипного вантажу - ред.) сталося висипання гранульованої сірки на залізничну колію.

При цьому перекинувся один з вагонів вантажного потяга.
Про це у фейсбуці повідомила пресслужба терміналу №1 ДП "МТП "Чорноморськ".

Портовики взялися за ліквідацію аварії, не поінформувавши про подію ані працівників Одеського облуправління ДСНС, ані місцеву поліцію.

За словами заступника керівника відділу комунікацій Одеського главку Нацполіціі Світлани Білецької, керівництво ГУ НП в області направило правоохоронців у морський порт, коли про подію стало відомо зі ЗМІ.

Білецька запевнила, що поліція з'ясує причини і масштаби аварії на терміналі №1, що спеціалізується на перевалці хімічних вантажів.

Так само від журналістів дізнався про аварію в порту перший заступник начальника облуправління ДСНС Ігор Будаленко. "На терміналі №1 ніхто не постраждав. Вагон уже поставили на місце, і роботи продовжуються", - зазначив Будаленко.

На запитання кореспондента Укрінформу, чи, може, висипання багатотонного вантажу сірки на залізничну колію не було, полковник служби цивільного захисту відповів: "Та ні, там нормальна ситуація для такого підприємства, мені скинули фотографії".

Сірка - небезпечна, горюча речовина, зберігають її у контейнерах, у сухих приміщеннях. На відкритих майданчиках сірка виділяє в повітря сірководень, негативно впливаючи на довкілля.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні