На Волині фальшивомонетники збували підроблені банкноти

0
-2
На Волині фальшивомонетники збували підроблені банкноти
У Рівному судитимуть злочинну групу за підробку грошей. Під час слідства правоохоронці встановили, що з вересня 2018 року до березня 2019 року чоловіки придбали і «запустили в обіг» близько п’яти тисяч підроблених банкнот.

Фальшивомонетники розгорнули свій «бізнес» на територіях Волинської, Хмельницької та Рівненської областей, - повідомляють у прес-центрі прокуратури.

Під час обшуків в оселі одного із підозрюваних правоохоронці знайшли ще 9 тисяч одиниць валют, які ще не встигли ввійти в «обіг».

Слідчі завершили досудове розслідування. Тепер обвинувальний акт щодо злочинної групи направлять на розгляд до Рівненського міського суду. Чоловікам інкримінують шахрайство, підробку грошей, які були вчинені групою осіб за попередньою змовою.

Якщо провина чоловіків буде доведена у суді – їм загрожує до десяти років за гратами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні