--> Китай буде кремувати померлих від коронавірусу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Китай буде кремувати померлих від коронавірусу

0
-3
Китай буде кремувати померлих від коронавірусу
Влада Китайської Народної Республіки розпорядилася про кремацію тіл пацієнтів, що померли від нового смертельного коронавірусу.

Кремація тіл повинна проводитися недалеко від місця їх смерті, а похоронні ритуали, такі як прощальна церемонія, заборонені, заявила влада.
Про це пише офіційне інформаційне агентство Xinhua, передає УНН.

Так, згідно з текстом директиви, спільно випущеної канцеляріями Державного комітету у справах охорони здоров'я КНР, Міністерства цивільної адміністрації Китаю і Міністерства громадської безпеки КНР, останки інфікованих пацієнтів не повинні перевозитися між різними адміністративними одиницями провінційного рівня і не повинні зберігатися шляхом поховання або іншими способами.

Тіла померлих пацієнтів повинні бути продезінфіковані і поміщені медичними працівниками відповідно до правил в пакет, який герметично закривається і не можна розкривати після запечатування.

Похоронні бюро повинні відправляти спеціальний персонал і транспортні засоби для перевезення тіл відповідно до встановленого маршруту, а тіла повинні бути піддані кремації в спеціально відведених крематоріях, підкреслюється в документі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні