На Волині поліція склала 37 протоколів на порушників

0
-2
На Волині поліція склала 37 протоколів на порушників
Протягом трьох днів поліцейські разом з правоохоронцями інших структур провели відпрацювання міста Нововолинськ та селища Благодатне.

Про це повідомив т.в.о. начальника Нововолинського відділення поліції Василь Бучинський, пише Буг.

Спільно з Нововолинськими поліцейськими працювали співробітники роти поліції особливого призначення, патрульні поліцейські та члени громадського формування «Варта порядку».

Комплексне відпрацювання було спрямоване на попередження, виявлення та припинення правопорушень і злочинів, а також підтримання загального правопорядку.

Загалом за час відпрацювання правоохоронцями було складено 37 адміністративних протоколи. Зокрема, керування транспортним засобом, що має несправності, перевищення водіями обмеження швидкості руху, розпивання спиртних напоїв в громадських місцях.

Працівники поліції виявили факт продажу працівником торгівлі алкоголю особі, яка не досягла 18 років. На продавця складено адміністративний протокол за ч. 2 ст. 156 КУпАП. Санкція статті передбачає накладення штрафу від тридцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Також було виявлено раніше судимого чоловіка, який порушив умови адміністративного нагляду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні