Хто претендує очолити Любешівську РДА. ДЕКЛАРАЦІЯ

0
-1
Хто претендує очолити Любешівську РДА. ДЕКЛАРАЦІЯ
Відомо, хто претендує зайняти крісло голови Любешівської райдержадміністрації на Волині.

Декларації кандидатки на цю посаду колишньої директорки Любешівського технічного коледжу ЛНТУ Юлії Подерня-Масюк проаналізувало інформаційне агентство ВолиньPost.

Юлія Подерня-Масюк 1983 року народження. Вона, є депутаткою Любешівської селищної ради від «Батьківщини», до червня минулого року очолювала Любешівський технічний коледж Луцького національного технічного університету, але її з посади звільнили. Проживає у Луцьку, заміжня, має двох синів.

У власності чоловіка Юлії Подерні-Масюк Юрія – автомобіль ВАЗ 21063 1987 року випуску, трактор 1982 року випуску. Натомість жінка володіє мотоциклом KINLON JL150-70C 2018 року випуску. Окрім того, згідно з декларацією, чоловік претендентки на посаду голови Любешівської РДА має у власності пожежне депо у селі Залізниця.

Юлія Подерня-Масюк отримала 33 826 гривень зарплати за основним місцем роботи, 3 200 гривень компенсації за виконання депутатських повноважень та 10 692 гривні державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям, а її чоловік – 31 847 гривень соціальної допомоги на утримання дитини з інвалідністю.

Головне фото – ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні