Відшукали собаку, якого нардеп пропонував пенсіонерці продати. ФОТО

2
-2
Відшукали собаку, якого нардеп пропонував пенсіонерці продати. ФОТО
Журналісти «Центральноукраїнського бюро новин» знайшли собаку, якого народний депутат Євген Брагар радив продати, щоб пенсіонерка могла заплатити за комунальні послуги.

Нагадаємо, народний депутат від партії «Слуга народу», 25-річний киянин та голова міжпарламентської групи зв’язків із В’єтнамом Євген Брагар запропонував пенсіонерці продати собаку, аби сплатити борг за комуналку. Про це він сказав в ефірі програми «Голос народу» на телеканалі «112».

Жінка зателефонувала в ефір телепрограми ввечері 31 січня і запитала у Євгена Брагара, як прожити, якщо вся пенсія (2 тис. грн) йде на комуналку, бо газ такий дорогий. На що нардеп відповів: «Якщо собака у дворі елітної породи, можете її продати і спокійно заплатити».

Журналісти приїхали в село Аджамка Кіровоградської області до пенсіонерки Любові Колючої, з якою говорив в ефірі нардеп. Любов Павлівна розповіла, що собаку звуть Шарік.

У коментарі місцевому виданню «Мій Кропивницький» вона зізналася, що не чула відповідь Євгена Брагара, бо після дзвінка в студію побігла на кухню, аби витягнути хліб з печі. Тож скандальну репліку «слуги народу» їй переказали журналісти. Пенсіонерка неабияк обурилася пропозиції Євгена Брагарапродати собаку: «Нехай він краще свої мізки продасть. Так буде краще. Якщо не вміють керувати...»

Також Любов Павлівна розповіла, що дійсно має собаку, звуть його Шарік. Проте він вже старий, і продавати пса ніхто не буде.

«Він (собака) бідненький уже, старий – 14 років. А собаки більше 15 років не живуть... Тому продавати немає що», – зазначила вона.

«Місцеві жителі зібралися в неділю, 2 лютого, в селі й вимагають вибачень від нардепа», – зазначають журналісти ЦБН.

Село Аджамка розташоване поблизу міста Кропивницького.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці, журналісти!!! Нехай знають нашого брата.
Відповісти
То може отой "вумний" пан депутат купить отого песика щоб пенсіонерка могла оплачувати комуналку
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні