--> У Луцьку нетверезий водій протаранив чуже BMW | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку нетверезий водій протаранив чуже BMW

0
2
У Луцьку нетверезий водій протаранив чуже BMW
В суботу у Луцьку, близько 19-ї години, екіпаж патрульної поліції отримав виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що на проспекті Перемоги.

Прибувши на місце події інспектори встановили, що водій керуючи автомобілем Renault Scenic на перехресті проспект Перемоги та вулиці Клима Савури здійснив рух на заборонений сигнал світлофора, чим скоїв зіткнення з транспортним засобом BMW 520i, транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

Про це інформує пресслужба патрульної поліції Волині.

На щастя, внаслідок пригоди ніхто не постраждав.

У 38-річного водія Renault Scenic поліцейські виявили ознаки алкогольного сп’яніння.

Водій пройшов перевірку на стан сп’яніння у медичному закладі. Висновок лікаря – 1,78 проміле, що у 9 разів перевищує допустимої норми.

Відносно водія патрульні склали ряд адміністративних матеріалів, протокол за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП та протокол ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння) КУпАП.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні