--> Померло немовля, яке 17-річна мати сховала в шафі: подробиці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Померло немовля, яке 17-річна мати сховала в шафі: подробиці

0
3
Померло немовля, яке 17-річна мати сховала в шафі: подробиці
На Херсонщині 17-річна студентка запхала свою новонароджену дочку в пакет і тим самим убила її.

Породілля народила немовля у ванні і навіть не обробила дівчинці пуповину. Народила неповнолітня в ніч проти 30 січня в кімнаті гуртожитку на вулиці Промислова в місті Олешки Херсонської області.

Спочатку студентка скаржилася вахтерці на біль в спині, а потім попросила викликати "швидку". Медики, які прибули на виклик, знайшли дівчину в закривавленій ванні. Вона пояснила, що зараз на 16-му тижні вагітності, і у неї стався викидень. Плід, мовляв, вона змила в каналізацію, бо злякалася, інформує "Херсонщина 24".

17-річна студентка зізналася, що народила живу дівчинку, яку зав'язала в магазинний пакет і заховала у вбудовану шафу. На місце одразу прибули правоохоронці, немовля госпіталізували в лікарню.

Дитина перебувала у вкрай важкому стані. На жаль, через кілька годин серце немовляти зупинилося. За попередніми висновками, дитина померла від розриву печінки.

Правоохоронці кваліфікують вчинок матері як вбивство новонародженої дитини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні