Вантажівка збила жінку на «зебрі»: у Луцьку шукають свідків аварії на Ківерцівській

0
2
Вантажівка збила жінку на «зебрі»: у Луцьку шукають свідків аварії на Ківерцівській
Розшукують свідків аварії, що сталася 29 січня у Луцьку на вулиці Ківерцівській, в якій постраждала жінка. Її шпиталізували.

За фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження, втім рідні постраждалої шукають свідків, позаяк попередньо була інформація з поліції, що жінка переходила дорогу у невстановленому місці.

Донька потерпілої Анастасія в коментарі інтернет-виданню «Волинь24» написала, що інформація про те, що її мати переходила дорогу в невстановленому місці – не відповідає дійсності.

Згодом, вона у йейсбуці повідомила
, що поліція все ж відкрила кримінальну справу. Але потрібні свідки.

Далі друкуємо її допис без змін.

"Постраждала – моя мама Запорожець Тетяна, сумлінний працівник заводу "Мотор" і просто хороша людина.

ДТП сталося в проміжку часу з 18:30-18:50 на перехресті вулиць Ківерцівська/Героїв Упа (мікрорайон Вишкiв), в ході якого водій вантажівки МАН здійснив наїзд на жінку, яка поверталась з роботи, та переходила дорогу на пішохідному переході на дозволене світло світлофора.

Вона не дійшла усього 200 метрів до свого будинку. У результаті отримала тілесні ушкодження, зокрема забій головного мозку, перелом потилочної кістки черепа, вивих правої нижньої кінцівки. Внаслідок ДТП вона втратила свідомість і пам'ять.

Наступного дня в ЗМІ, з посиланням на поліцію, з'явилась інформація про ДТП, де було зазначено, що пішохід пересувався поза встановленою для переходу частиною дороги. Це цілковита неправда", – написала донька постраждалої Анастасія.

"Допоможіть, будь ласка, не допустити уникнути віповідальності винних за нанесення тілесних ушкоджень матері, або бездіяльності правоохоронних органів", – звернулася вона.

Свідків аварії, або хто має записи скоєння наїзду, розташувань вантажівки та тіла на проїзджій частині на відеореєстраторі, просять зателефонувати, або надіслати фото, чи відео на (Viber, WhatsApp) за номерами 068-7868-980, 0502612979.

Як повідомив інтернет-виданню "Волинь24" спеціаліст сектору комунікацій Нацполіції області Олег Плазовський, поліція не стверджує, що жінку збили поза пішохідним переходом.

За його словами, це було встановлено попередньо після оглду місця подіхїю.

Усі обставини ДТП встановить слідство в ході розслідування кримінального провадження, порушеноного за ч. 1 статті 286 Кримінального Кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні