Попався вп'яте: покарали волинянина, який незаконно ловив і продавав раки. ФОТО

0
4
Попався вп'яте: покарали волинянина, який незаконно ловив і продавав раки. ФОТО
Ковельський суд оштрафував громадянина за незаконний вилов і збут раків.

Про це повідомляє пресслужба Волинського рибоохоронного патруля.

Так, 20 січня у Ковелі відбулося судове засідання у справі про факт незаконного збуту водних біоресурсів, який було викрито Волинським рибоохоронним патрулем.

Зазначають, що 21 листопада 2019 року під час рибоохоронного рейду рибпатрульними зафіксовано незаконний продаж водних біоресурсів. На Центральному ринку м. Ковель викрили порушника, який здійснював незаконний збут раків без дозвільних документів. На особу склали протокол за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП

Примітно, що це стало п’ятим порушенням, яке вчинив даний громадянин у 2019 році. Так, з вересня по жовтень його тричі викрили за фактом незаконного продажу водних біоресурсів (1,2,3) та один раз за перевищення добової норми вилову раків.

Ковельський міськрайонний суд Волинської області постановив визнати винним громадянина у вчинені правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 88-1 КУпАП. При винесені рішення суд врахував, що особа вчинила правопорушення не вперше і не стала на шлях виправлення. Тому обрано стягнення у вигляді штрафу у розмірі, більшому за мінімальний, на суму 1 020 грн. Також суд постановив стягнути в дохід держави судовий збір в сумі 420 грн 40 коп.

Волинський рибоохоронний патруль вкотре закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись природоохоронного законодавства. Про порушення правил рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання терміново повідомляти за номером телефонної «гарячої лінії» відомства: (067) 360 78 40.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні