Судили волинянина, який вчинив аварію і втік

0
-3
Судили волинянина, який вчинив аварію і втік
У Рожищі судили чоловіка, який вчинив ДТП і втік з місця аварії.

Суддя Рожищенського районного суду Іван Сіліч розглянув матеріали, які надійшли від Рожищенського відділення поліції про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який вчинив дорожньо-транспортну пригоду і залишив місце аварії, пише Район.Рожище.

Слухання справи відбулось 28 січня. Про це йдеться у постанові суду.

Чоловік 29 грудня о 13:55, керуючи автомобілем марки «ВАЗ 21013» у місті Рожище на вулиці Героїв УПА, перед початком руху не переконався в безпеці руху, в результаті чого здійснив зіткнення з транспортним засобом марки «Атаман». Після чого водій залишив місце дорожньо-транспортної пригоди. У результаті ДТП автомобілі зазнали механічних пошкоджень.

У судовому засіданні чоловік винність в інкримінованих йому правопорушеннях визнав повністю. У вчиненому щиро розкаявся.

Суддя постановив визнати водія винним у вчиненні правопорушень, передбачених статтями 124 та 122-4 Адміністративного кодексу, наклавши адміністративне стягнення у виді громадських робіт на 40 годин. Також чоловік заплатить в дохід держави 420 гривень судового збору.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні