--> На Запоріжжі дівчинка померла від туберкульозу: батьки її не лікували і відправляли до школи | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Запоріжжі дівчинка померла від туберкульозу: батьки її не лікували і відправляли до школи

0
-13
На Запоріжжі дівчинка померла від туберкульозу: батьки її не лікували і відправляли до школи
Після обстеження учнів сухоти діагностували ще в одного учня.

У Кам’янці-Дніпровській Запорізької області школярка померла від туберкульозу. Останній місяць 8-річна дівчинка не відвідувала школу, йдеться у ТСН.16:45.

До лікарів батьки звернулись лише тоді, коли хвора вже була у напівкоматозному стані. Дівчинка померла у реанімації за кілька днів. В неї діагностували важку форму туберкульозного менінгіту.

Батькам інших школярів офіційну причину смерті не повідомили. Про сухоти ті дізнались з власних джерел. Після обстеження учнів, туберкульоз діагностували ще й у шестикласника.

Дівчинка жила в проблемній родині, як виявилось згодом, вчителі неодноразово відправляли її додому лікуватися, бо почувалася зле. Та вже за кілька днів батьки приводили дитину на заняття. Чому ніхто у школі не забив на сполох, в обласному управлінні охорони здоров’я пояснювати відмовились.

"Її принесли непритомну на руках. Туберкульозний менінгіт і туберкульоз легені", - прокоментувала дитячий лікар-інфекціоніст Кам’янсько-Дніпровської лікарні Ірина Миронова.

Висновки обіцяють оприлюднити після завершення роботи спеціальної комісії. Батьки інших школярів вимагають роз’яснень та повної дезінфекції школи. Сусіди померлої дівчинки кажуть: вона почувалась зле щонайменше з вересня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні