У місті на Волині вирішили відключати воду великим боржникам

0
-6
У місті на Волині вирішили відключати воду великим боржникам
У Рожищі боржників попередили, що у разі несплати боргу за водопостачання та водовідведення – відключать воду.

Про це йдеться на сайті Рожищенської міської ради.

У четвер, 30 січня, старша інспекторка «Муніципальної поліції Рожищенської міської ради» Мар’яна Демчук, начальник дільниці «Водоканалу» Андрій Ходзінський та контролери Рожищенського ПЖКГ провели в місті комісійне обстеження абонентів, які не сплачують послуги та не заключили договори на водопостачання й водовідведення.

З порушниками провели роз’яснювальну роботу та склали акти, щодо сплати заборгованості в п’ятиденний термін. Якщо абоненти продовжуватимуть накопичувати борг – Рожищенський ПЖКГ буде застосовувати радикальні міри та обмежувати послугу водопостачанню.

Відновлення послуги відбудеться тільки після оплати боргу та робіт з підключення, згідно технології, вартість якої залежить від складності робіт під час повторного підключення й коливається від 500 до 7000 тис. грн.

У разі відключення абонента від водопровідних та каналізаційних мереж за абонентську заборгованість для підключення необхідно особисто прийти до Рожищенського ПЖКГ та виконати звірку розрахунків, отримати рахунок на оплату за роботи по підключенню.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні