Одеситка продавала молодих українок в сексрабство

1
1
Одеситка продавала молодих українок в сексрабство
В Одесі правоохоронці затримали 30-річну жінку, яка відправляла молодих українок до борделів Кіпру.

Сутенерку затримали в одеському аеропорту при спробі відправити за кордон чергову дівчину. Про це повідомили в пресслужбі управління Національної поліції в Одеській області (щоб подивитися фото і відео, доскрольте сторінку до кінця).

У підозрюваної виявили паспорт дівчини, квитки, мобільний телефон та інші докази злочинної діяльності.

За даними поліції, жінка вербувала дівчат для заняття проституцією протягом двох місяців. Обіцяла від півтори до трьох тисяч доларів, половину з яких "працівниці" повинні були віддавати господарям борделів. Витрати на виготовлення закордонних паспортів і переліт дівчат сутенерша брала на себе при умові відшкодування після першої зарплати.

Жінці повідомили про підозру за ч. 2 ст. 149 Кримінального кодексу України (Торгівля людьми). Її взяли під варту з правом внесення застави в розмірі 630 тис. Грн. Сутернерці загрожує від 5 до 12 років в'язниці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Може поліції пора вже притягувати до кримінальнох відповідальності, не тільки сутенерів чи сутенерок у питаннях переправки "сексрабинь" до барделів європейських держав, а і сам товар, тобто "сексрабинь", які добре знають, що поїдуть за кордон не на глянець журналу Playboy зніматись, а займатись чисто проституцією.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні