У Польщі двоє українців вкрали авто й розтрощили квартиру

1
3
У Польщі двоє українців вкрали авто й розтрощили квартиру
У Польщі спіймали двох українців, які каталися п’яними на крадених авто й розтрощили квартиру.

Двоє громадян України, 27 та 24 років, протягом одного дня вчинили низку злочинів у місті Легіоново й позбулися свободи.

Як повідомляє YAVP.PL з посиланням на сайт місцевої поліції, житель Легіоново поскаржився, що орендатори його квартири пошкодили майно: зламали двері, розбили вікна, зірвали шпалери зі стін і знищили обладнання. Суму збитків власник оцінив майже в 17 тисяч злотих.

За вказаною адресою поліцейські, які прибули на виклик, побачили двох агресивних і нетверезих громадян України. У старшого з них знайшли маріхуану. До того ж він намагався вручити хабара, щоб відкупитися. Його 24-річний друг чинив опір при затриманні та ображав поліціянтів. Обох чоловіків забрали у відділок.

Під час розслідування слідчі виявили, що 27-річний громадянин України кількома годинами раніше викрав Dodge й сів за кермо, маючи в крові майже проміле алкоголю. Другий із затриманих українців того ж дня вкрав Fiat, яким також керував у нетверезому стані.

На підставі зібраних доказів прокурор висунув чоловікам звинувачення в крадіжці зі зломом транспортних засобів, водінні в нетверезому стані, хабарництві, неповазі до правоохоронців, чиненні опору при затриманні та пошкодженні чужого майна. Суд арештував обох громадян України на 3 місяці, поки триватиме слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Безвіз рулить
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні