«Ми вибороли право залишатися самостійними»: Княгининівська ОТГ проти приєднання до Луцька. ВІДЕОЗВЕРНЕННЯ

0
1
«Ми вибороли право залишатися самостійними»: Княгининівська ОТГ проти приєднання до Луцька. ВІДЕОЗВЕРНЕННЯ
Княгининівські сільські депутати вимагають дослухатись до людей та залишити Княгининівську ОТГ самостійною адміністративно-територіальною одиницею. Люди категорично проти приєднання до Луцька.

Про це повідомили на сторінці Княгининівської ОТГ у фейсбуці.

У четвер, 30 січня, відбулася 52 позачергова сесія Княгининівської сільської ради. Присутні на засіданні депутати висловили одноголосну позицію проти приєднання Княгининівської об’єднаної територіальної громади до міста Луцька.

Вони схвалили текст звернення Княгининівської сільської ради щодо існування Княгининівської ОТГ, як самостійної адміністративно-територіальної одиниці у Волинській області.

Звертаючись до високопосадовців депутати наголосили:

«Від імені територіальних громад Княгининівської ОТГ заявляємо про те, що наші жителі повірили у реформу децентралізації, ми зробили нелегкі кроки на шляху до об’єднання, пройшли нелегкий шлях перших виборів, становлення та розвитку, а тому ми вибороли право залишатися самостійною адміністативно-територіальною одиницею поряд з іншими громадами Волинської області» – йдеться у зверненні.

Було вирішено направити це звернення Голові Верховної Ради України Разумкову Д.О., народним депутатам України Рубльову В.В., Гузю І.В., Палиці І.П., Констанкевич І.М., Івахіву С.П., голові підкомітету з питань адміністративно-територіального устрою Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Безгіні В.Ю., Прем’єр-міністру Україну Гончаруку О.В., Міністру розвитку громад та територій України, Голові Волинської обласної ради Вахович І.М., Голові Волинської обласної державної адміністрації Погуляйку Ю.М., управлінню містобудування та архітектури Волинської ОДА

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні