--> В Україні 3 лютого розпочнеться реєстрація на ЗНО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні 3 лютого розпочнеться реєстрація на ЗНО

0
-2
В Україні 3 лютого розпочнеться реєстрація на ЗНО
В Україні з 3 лютого до 24 березня триватиме реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2020 року.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО).

Комплекти реєстраційних документів учнів (слухачів, студентів) для проходження державної підсумкової атестації у формі ЗНО керівники закладів освіти можуть надсилати до 17 березня.

«Щоб успішно зареєструватися для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, необхідно створити та оформити реєстраційну картку, сформувати пакет документів і передати його до регіонального центру», - наголосили в УЦОЯО.

Реєстраційні документи в регіональних центрах опрацьовуються по мірі надходження. Обробка реєстраційних документів триває не довше 10 робочих днів з моменту надходження до регіонального центру.

«Підтвердженням факту реєстрації для участі в зовнішньому оцінюванні є Сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, який буде надіслано в індивідуальному конверті разом з реєстраційним повідомленням учасника зовнішнього незалежного оцінювання», - зауважили в УЦОЯО.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні