--> Київській фірмі не дали дозвіл на землю в Старому Луцьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Київській фірмі не дали дозвіл на землю в Старому Луцьку

1
2
Київській фірмі не дали дозвіл на землю в Старому Луцьку
Київській фірмі дали не дозвіл на землю на території Старого Луцька.

Про це стало відомо у середу, 29 січня, на пленарному засіданні чергової сесії Луцької міської ради.

До переліку питань внесли проєкт рішення «Про надання ТОВ «Праймсервіс-Плюс» дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування нежитлових приміщень на вулиці Кафедральній, 10а».

Депутат Олександр Козлюк розповів, що на цій земельній ділянці, площею 0, 11 гектара,0 суб’єкт господарювання купив майно і займається оформленням документів.

Депутат Павло Данильчук поцікавився, як підприємець з Києва планує використовувати своє майно, адже це частина Старого міста, а відтак треба уважно ставитися до того, що там має бути.

Козлюк сказав, що підприємець оформляє документи відповідно до чинного законодавства. Про те, що він планує робити з майном – поки невідомо.

«Підприємець купив майно, хай оформляє і платить. Давайте підтримаємо», – сказав Олександр Козлюк.

Під час першого голосування депутати не підтримали цей проєкт рішення. Перед тим, як ставити на повторне, депутат Андрій Білан закликав депутатів уважно ставитися до таких проєктів рішення, адже це частина Старого міста. Натомість депутат Євгеній Ткачук запевнив, що підприємцю треба просто оформити земельну ділянку.

«Щоб щось там робити, підприємцю треба оформити земельну ділянку під майном. Якщо він захоче змінити цільове призначення – звернеться до нас і тоді ми будемо на сесії, на комісії вирішувати, давати йому дозвіл чи ні», – сказав Ткачук.

Так, на першому повторному голосування депутати Луцької міської ради також не підтримали цей проєкт рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Женік продажня скотиняка,маму рідну продасть,аби щось собі урвати!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні