У Росії зарубали місцевого депутата та його дружину

1
0
У Росії зарубали місцевого депутата та його дружину
Депутат Законодавчих зборів Ростовської області, директор ВНДІ зернових культур ім. Калініченко Андрій Алабушев і його дружина знайдені мертвими в своєму будинку.

Про це повідомили в Законодавчих зборах Ростовської області, передає УНН.

“Трагічно загинули Андрій Васильович Алабушев, депутат законодавчих зборів шостого скликання, член фракції “Єдина Росія”, директор федеральної державної бюджетної установи “Аграрний науковий центр „Донський“, і його дружина Ольга Іванівна Алабушева”, — йдеться в повідомленні.

За попередньою версією, їх убили в ході пограбування, повідомило російському агентству ТАСС у вівторок джерело в правоохоронних органах регіону.

Як заявив ТАСС голова комітету з питань аграрної політики, природокористування, земельних відносин та справах козацтва Законодавчих зборів по Ростовській області В’ячеслав Василенко, він не пов’язує вбивство колеги з його депутатською діяльністю. “Це моя особиста думка. Я глибоко переконаний, це ніяк не пов’язано з його законодавчою діяльністю”.

У повідомленні СК РФ у Ростовській області вказано, що: “Сьогодні в приватному домоволодінні, розташованому по провулку Західному в місті Зерноград, виявлені тіла депутата законодавчих зборів Ростовської області і його дружини з ознаками насильницької смерті. За попередніми даними, на тілах убитих знайдено рубані рани. За даним фактом слідчими органами Слідчого комітету Російської Федерації по Ростовській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 105 КК РФ (вбивство)”.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гнідава у возмущенії що мало
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні