Чи їздитимуть у Луцьку маршрутки №6 та №9

0
1
Чи їздитимуть у Луцьку маршрутки №6 та №9
У Луцьку оголосили конкурси на перевезення автобусними маршрутами. Серед них маршрутки №6 та №9.

Про це стало відомо у вівторок, 28 січня, на позачерговому засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Нагадаємо, у Луцьку оголосили конкурси на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах № 3, 6, 7, 9, 14, 26, 26а, 32, 35.

Перший заступник міського голови вніс зміну до вимог, які мусять виконати кандидати на перевезення. Згідно з пропозицією, перевізник мусить мати один автобус, призначений для людей з інвалідністю. Це, на думку Недопада, стимулюватиме інших перевізників виконати вимоги нормативних документів, які почали діяти з нового року.

Останній термін подання документів – до 12:00 25.02.2020. Дата проведення конкурсу – 12.03.2020.

У пояснювальній до проєкту рішення записці йдеться про те, що згідно поданих заяв, до проведення конкурсу та визначення перевізників за маршрутом №6 призначили тимчасового перевізника ФОП Коровіцького А.Л. А за маршрутом №9 – перевізника ФОП Макарчука М.П.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні