На Харківщині дівчина жорстоко вбила тварину: відкрили кримінал

0
-6
На Харківщині дівчина жорстоко вбила тварину: відкрили кримінал
На Харківщині 19-річна дівчина вдарила кота об дерево, після чого зарізала.

У поліції відкрили кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з твариною. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП у Харківській області.

“19-річна мешканка міста Лозова вбила власного кота. Із відповідною заявою 26 січня до районної поліції звернувся представник одного з громадських формувань. Як з’ясувалося, подія мала місце 19 січня близько 01:00 біля однієї з багатоповерхівок на території міста Лозова. Дівчина спочатку вдарила кота об дерево, після чого зарізала ще притомну тварину”, — сказано у повідомленні.

Поліцейські встановили зловмисницю та доставили її до Лозівського відділу поліції. 19-річна громадянка свою провину визнала, проте причину свого вчинку не пояснює.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 299 ( жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно з санкцією статі передбачає позбавлення волі на строк до 8 років. На даний час встановлюються всі свідки даної

Досудове розслідування триває.
Теги: тварина, кіт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні