--> Сусідні до Луцька громади скерували місту понад 2,5 мільйона за утримання дітей-школярів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Сусідні до Луцька громади скерували місту понад 2,5 мільйона за утримання дітей-школярів

1
-3
Сусідні до Луцька громади скерували місту понад 2,5 мільйона за утримання дітей-школярів
Близько 2,61 мільйона гривень скерували до міського бюджету Луцька сусідні громади за утримання дітей, котрі відвідують луцькі освітні заклади, а проживають у прилеглих до обласного центру селах.

Про це йшлося 27 січня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, повідомляє ІА Волинські новини.

Директорка департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова розповіла, що на утримання дітей у луцьких закладах освіти до міського бюджету сусідні громади скерували більше 2,61 мільйона гривень.

Кошти спрямували, зокрема, Боратинська, Підгайцівська та Полонківська громади.

Так, Боратинська ОТГ із цією метою скерувала 653 тисячі гривень, Підгайцівська громада виділила 1,851 мільйона гривень, а Полонківська – 100 тисяч гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що це за анархія? Де прокурор?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні