У Луцьку без дозволу зрізали 30 дерев. ФОТО

1
-10
У Луцьку без дозволу зрізали 30 дерев. ФОТО
У Луцьку на вулиці Глушець інспектори групи швидкого реагування виявили порізку дерев без дозвільних документів.

Про це повідомили в пресслужбі муніципальної варти Луцької міськради.

Під час обстеження парку інспектори помітили дим від спалювання. Підійшовши ближче, виявили ще й незаконне зрізання великої кількості живих та здорових дерев. На місце порушення додатково було викликано заступника начальника відділу екології Олега Галету та екіпаж патрульної поліції.

Еколог порахував зрізані дерева та зробив відповідні заміри пеньків у місцях зрізів.

Інспектори на порушника склали два адміністративних протоколи за незаконне зрізання дерев та спалювання відповідно до ст. 152 КУпАП.

Крім того, складені матеріали та відібрані пояснення буду передані до Національної поліції та екологічної інспекції у Волинській області для ухвалення рішення про відкриття кримінального провадження за фактом крадіжки та визначення міри відшкодування завданих збитків.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в інспекції швидкого реагування є фахівець з садово-паркового мистецтва? Чи вони так вирішили з точки зору мента? Наскільки я бачу, то триває розчистка південно-західного кутка парку, що примикає до Луцького Замку і перетворився на чагарник. Нині він набирає вигляду парку. На фото це дуже вдало показано.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні