На Волині через погоду скасували обласний чемпіонат

0
-1
На Волині через погоду скасували обласний чемпіонат
Через погодні умови цієї зими спортсмени жодного разу не змогли вийти на тренування.

Про це розповів Суспільному Волині керівник гуртка, методист Волинського центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства Віталій Гнатюк.

За його словами, за 40 років роботи в Центрі, така ситуація відбулася вперше.

"У цю п’ятницю і суботу у нас мали відбутися дводенні змагання, але, на жаль, погода нам такий сюрприз неприємний принесла. Коли проводили чемпіонат, то лижня практично зникала, і доводилось по траві лижами, але щоб так, це, мабуть, вперше. Наскільки я знаю, що і чемпіонат України не проводиться, хоча є надія, що зима в Карпатах буде цьому сприяти. Але в нас, як говорять синоптики, зими не очікується, тому будемо надіятись, що чемпіонат проведемо в наступному році", – каже керівник гуртка, методист Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства Віталій Гнатюк.

До кінця січня і на початку лютого сильних морозів і відчутних змін у погоді не відбудеться, розповіла працівниця обласного Гідрометеоцентру Світлана Гончаренко.

Середньодобова температура буде вищою за норму. Суттєвих опадів не передбачається, вночі — до 5 градусів морозу, вдень — до 5 тепла.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні