У школі на Волині відремонтували харчоблок. ФОТО

1
4
У школі на Волині відремонтували харчоблок. ФОТО
У ЗОШ в селі Лаврів Луцького району відремонтували харчоблок.

Про це повідомили на сайті Гіркополонківської громади.

«Приємним та довгоочікуваним подіям радіє загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів та заклад дошкільної освіти «Казка» с. Лаврів. Розпочаті ще в серпні 2019 року ремонтні роботи з відновлення актової зали, їдальні та харчоблоку успішно завершені», - йдеться у повідомленні.

Актова зала зустріла школярів повністю новим інтер’єром: стіни, стеля, підлога і сцена відремонтовані якісними матеріалами та мають зручний сучасний дизайн. Учні багато часу проводять у відновлених приміщеннях, беручи участь у різноманітних заходах, та й у новій їдальні школярам тепер апетиту не позичати.

Відремонтоване приміщення харчоблоку оснащене новою сучасною технікою для кухні, що відповідає усім санітарно-гігієнічним вимогам і значно покращує роботу кухарів. А частина коридору перед їдальнею, де теж зроблений ремонт, умістила нові умивальники та електросушилки для рук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оновили так оновили , а невже не можна було труби для бойлерів поховати в стіни, зробити ремонт і все таки десь лишити ложку г**на в діжці з медом. Це жах.!!!! ( Я розумію , що краще як було , проте чому одразу не зробити по-людськи)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні