Обрізали лапи і хвіст: у Луцьку врятували собаку, над якою познущалися невідомі

2
-5
Обрізали лапи і хвіст: у Луцьку врятували собаку, над якою познущалися невідомі
Луцька волонтерка та зоозахисниця Інна Хоміцька розповіла про знущання над твариною.

До жінки за допомогою звернулась Алла Борисова-Гурська, яка принесла покалічену, буцімто квартирантами, тварину до Інни, адже не могла її ніде прилаштувати. Про це пише Волинь infa.

“Над собакою познущалася людина, обрізавши їй передні фаланги лапок і хвіст до першого хребця. Коли я це побачила, то там був некроз і жахливі рани. Ветеринари навіть не могли накласти шви! А Алла (вона була не дуже твереза) зверталась до мене лише з лишаєм. Також в цуценяти виявили короновірусний ентерит”, – розповіла Інна і у пості та виклала жахливі світлини.

Також собачці на голові вибрили хрест.

Волонтерка розповіла, що Алла Борисова-Гурська разом з чоловіком та горе-квартирантами, яких же і звинувачувала у каліцтві собаки, прийшли її забирати о 2 ночі напідпитку.

“Ці господарі прийшли забирати собаку повідомили що це їх Тюфтелька і познущався з неї якийсь Миронюк, але цуценя я не віддала. Тоді вони викликали поліцію і правоохоронці сказали, що дійсно є факт жорстокого поводження з тваринами і краще вже вранці всім разом прийти і писати заяву на того таємничого Миронюка, про якого Алла ще говорила, що він, нібито, тримає цуценят в холодильнику і припускала, що він їх їсть.”

Інна Хоміцька розповідає, що до поліції звернулась відразу ж, а заяву їй допомогла написати та відправити юрист Анна Хабарова.

“Я ходила у ветклініку, перевіряла чи дійсно Інна зверталась, які там у собаки були пошкодження і чи дійсно їй на голові вибрили хрест. Ветеринар дала довідку і підтвердила все. Я склала заяву і відправила в міськвідділ ГУНП Волинської області.”, – розповідає Анна.

Проте, каже юрист, справа затихла і не відомо, чи зрушила з мертвої точки, попри те, що було відкрите кримінальне провадження по факту жорстокого поводження з тваринами.

Зауважимо, що з всі ці події трапилися ще в жовтні минулого року, а винних у каліцтві цуценяти досі не покарано.

“Не раз бачу на районі “госпідарів” Пуші. Вже з гуляють з вівчаркою і фокстерєром, які теж не в найкращому стані. Окрім того Алла Борисова-Гурська розповідала, що в неї на квартирі було кілька цуценят, тож страшно уявити, як склалась їх доля. Ці люди повинні бути покарані, а малечі дуже хотілося б знайти господарів”, – каже Інна.

Зараз песик у значно кращому стані, адже небайдужі волонтери та ветлікарі допомогли врятувати здоров’я пухнастої малечі. Дівчинка вже вакцинована і має ветпаспорт, на черзі стерилізація.

“Вона з маленьких, 30 см росту, і більша не буде. Лапки передні ховає, бо так і залишився страх. Боїться ще людей, бо пережила такий жах… рвали по живому. Хочеться дуже знайти доброго і чуйного господаря, який розумів би, що у пухнастої психологічна травма і був до неї добрим та лагідним”, – ділиться сподіваннями волонтерка і додає, що винних в цій ситуації обов’язково потрібно покарати.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мадам Алла - пияка. там правди не почуєш.
Інна завжди береться за тварин, важких, собі в мінус.
Відповісти
инна ніколи не працювала собі в мінус.піар піар і піар.вночі мадам алла була вдома за іншою адресою.єпереписка з інною в фб де вона каже що робити прийшли квартиранти .алла написала дзвони в поліцію.хто дав право непровіринні дані публікувати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні