«Хочу вирішити це питання»: у Луцьку п’яний водій BMW просив патрульних взяти хабар. ВІДЕО

0
0
«Хочу вирішити це питання»: у Луцьку п’яний водій BMW просив патрульних взяти хабар. ВІДЕО
У ніч на 24 січня екіпаж патрульних у Луцьку, на вулиці Дубнівській, зупинив водія BMW за створення аварійної ситуації на дорозі. Чоловік за кермом був п’яним і хотів вирішити свою проблему з патрульними за 100 доларів.

Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Волині.

Під час спілкування з порушником у нього помітили ознаки сп’яніння та запропонували пройти перевірку. Чоловік відмовився, а під час слідування в наркодиспансер почав пропонувати неправомірну вигоду за непритягнення його до адмінвідповідальності.

"Хочу вирішити це питання, будь ласка", – говорив порушник командиру 4 роти Дмитру Ліпчуку, кладучи 100 доларів і додаючи ще кілька сот гривень.

Попередження про кримінальну відповідальність не подіяли, тож на місце викликали слідчо-оперативну групу.

Водій також пройшов огляд на стан сп’яніння, який виявився позитивним.

На нього оформили відповідний протокол. Але тепер чоловіку загрожує ще й кримінал за дачу неправомірної вигоди службовій особі.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні