--> Волинь – знову в кадрі відомого українського проєкту. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинь – знову в кадрі відомого українського проєкту. ВІДЕО

0
10
Волинь – знову в кадрі відомого українського проєкту. ВІДЕО
Ukraïner представив відео для іноземців про невідому Україну. До відеоролику потрапила Волинь, зокрема Шацькі озера та село Сваловичі, що на Любешівщині.

Нагадаємо, медіапроєкт Ukraїner, розповідає пізнавальні історії про найвіддаленіші куточки, людей, мистецтво та бізнес в Україні, презентував відео "Explore Ukraine!". Воно має показати іноземцям невідому Україну. Прем'єра відбулася на новому англомовному YouTube-каналі проєкту Ukrainer in English, повідомляє 24 канал.

До відео увійшли зйомки трирічного дослідження України, яке супроводжують англійські субтитри.

У відео зображені вражаючі кадри, зняті переважно за допомогою квадрокоптера під час першого кола експедиції Ukraїner.

Воно тривало із червня 2016 до жовтня 2018 року та охопило всі історичні регіони. Не потрапила експедиція лише на тимчасово окуповані території.

"Це відео для ваших друзів за кордоном. За 40 хвилин їхнього часу ви зможете показати їм, якою є Україна: від пеліканів на Півдні до одного з перших хмарочосів Європи у Харкові; від вражаючої Прип'яті до Боржавської вузькоколійки на Заході. Просто надішліть їм посилання на це відео", – написали на сторінці медіапроєкту Ukraїner in English у фейсбуці.

У жовтні 2019 року команда Ukraїner презентувала книгу про експедиції Україною – "Ukraïner. Ukrainian Insider". Вона стала найбільш продаваною на дев'ятому Міжнародному фестивалі "Книжковий Арсенал", а також була серед трьох номінантів на гран-прі "BookForum Best Book Award-2019" та отримала дві додаткові відзнаки.

Ukraїner – це волонтерський медіапроєкт, який у дослідницьких експедиціях відкриває справжню, несподівану, цікаву та автентичну Україну. До роботи над проєктом залучено понад 300 волонтерів, а матеріали Ukraїner виходять десятьма мовами.

Дивіться вражаюче відео від Ukraїner – "Explore Ukraine!":
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні