--> На Луганщині чоловіка засудили за жорстоке поводження з тваринами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Луганщині чоловіка засудили за жорстоке поводження з тваринами

0
2
На Луганщині чоловіка засудили за жорстоке поводження з тваринами
Старобільський районний суд Луганської області засудив до 5 років позбавлення волі 47-річного чоловіка через жорстоке поводження з домашніми тваринами.

Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу прокуратури Луганської області.

“Старобільський районний суд Луганської області визнав винним чоловіка у вчиненні злочину та призначив покарання у виді 5 років позбавлення волі. При цьому, враховуючи зізнання кривдника та розкаяння, звільнив засудженого від відбування покарання з іспитовим строком 1 рік”, — йдеться в повідомленні.

Так, слідством встановлено, що на початку жовтня 2019 року на території власного подвір’я кривдник, керуючись раптово виниклим умислом, вистрілив з належної йому гладкоствольної рушниці в двох кошенят. Отримані ушкодження домашніх тварин виявилися несумісні з життям.

“Умисні дії вказаної особи кваліфіковано за ч. 3 ст. 299 КК України (жорстоке поводження з тваринами, що відносяться до хребетних, вчинене умисно щодо двох тварин та призвело до їх загибелі)”, — зазначається в повідомленні.
Теги: суд, вирок
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні