--> Волинянин, якого затримали за збут наркотиків, побив поліцейського | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянин, якого затримали за збут наркотиків, побив поліцейського

0
-2
Волинянин, якого затримали за збут наркотиків, побив поліцейського
У Ратному поліція затримала 23-річного місцевого жителя.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волинської області.

Учора, 22 січня, співробітники управління протидії наркозлочинності поліції області спільно із оперативниками сектору кримінальної поліції місцевого відділу на збуті канабісу затримали 23-річного жителя райцентру Ратне. Зловмисник під час затримання умисне заподіяв одному із поліцейських тілесні ушкодження.

Правоохоронці також провели санкціонований обшук за місцем проживання підозрюваного та виявили паперовий згорток із зеленою речовиною рослинного походження, схожою на канабіс. Вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Зловмисника поліцейські затримали в порядку ст. 208 Кримінально процесуального кодексу України. Йому повідомили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України. Нині вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні