--> Жінку закатували до смерті: на Львівщині напали на будинок директора лісгоспу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Жінку закатували до смерті: на Львівщині напали на будинок директора лісгоспу

0
-3
Жінку закатували до смерті: на Львівщині напали на будинок директора лісгоспу
У Радехівському районі зловмисники у масках увірвались в житловий будинок, катували мешканців та втекли, заволодівши грошима.

Від отриманих травм померла 59-річна жінка, повідомляє пресслужба поліції Львівщини.

У середу, 22 січня, у Радехівське відділення поліції надійшло повідомлення про те, що близько 19.00 в однин із будинків у райцентрі увірвались невідомі, обличчя яких були закриті масками, нанесли тілесні ушкодження мешканцям, заволоділи грошовими коштами, після чого втекли.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та співробітники інших служб поліції Львівщини. Як встановили правоохоронці, під час нападу у будинку перебувало п’ятеро осіб - 61-річний чоловік, троє жінок віком 34, 59 та 87 років, а також двоє дітей віком 1 та 5 років.

«Нападники жорстоко катували власника будинку та нанесли тілесні ушкодження жінкам, вимагаючи вказати місце зберігання грошей цінностей, після чого заволоділи коштами та втекли. Від отриманих травм одна з жінок померла на місці події», - розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський.

За фактом слідчі слідчого управління поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України та за ч.4 ст.187 (розбій) КК України. Санкції статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічного позбавлення волі з конфіскацією майна та позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна відповідно.

Як повідомляє пресслужба Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, розбійний напад скоїли на приватний будинок директора ДП «Радехівське лісомисливське господарства» Данькевича С.М., коли вся сім'я, у тому числі двоє неповнолітніх дітей перебували вдома.

Унаслідок нападу загинула жінка, дружина Данькевича С.М. Віра Ярославівна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні