--> Ловили рибу дев’ятьма «косинками»: поблизу Луцька спіймали браконьєрів. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ловили рибу дев’ятьма «косинками»: поблизу Луцька спіймали браконьєрів. ФОТО

0
-9
Ловили рибу дев’ятьма «косинками»: поблизу Луцька спіймали браконьєрів. ФОТО
Державні інспектори Волинського рибпатруля 21-22 січня здійснили рибоохоронний рейд на водойми Луцького району.

Про це повідомляє рибоохоронний патруль Волині.

Так, 21 січня викрито грубе порушення правил рибальства. Інцидент стався на водному об’єкті, поблизу с. Коршів Луцького району Волинської області. Двоє громадян здійснювали вилов водних біоресурсів за допомогою дев’яти заборонених сітних знарядь кустарного виробництва - «косинок». Завдяки оперативним діям рибпатрульних порушники не встигли завдати шкоди рибним запасам.

На осіб оформлено два адмінпротоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ направлено до суду для притягнення правопорушників до відповідальності. Заборонені знаряддя лову вилучено.

В ході рибоохоронної роботи виявлено чотири порушення правил рибальства за перевищення кількості гачків на одного рибалку. По кожному випадку складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 3 ст.85 КУпАП.

В Управлінні Держрибагентства у Волинській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 360-78-40. Якщо ви стали свідком факту браконьєрства – прохання повідомляти за вказаним номером.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні