На чотири роки сяде волинянин, який крав тушонки і птицю

0
-4
На чотири роки сяде волинянин, який крав тушонки і птицю
17 січня судили чоловіка, який вже раніше був судимий за крадіжку. Вдруге чоловік проник у чужу літню кухню та вкрав 14 скляних (0,5 л.) банок тушонки. Загальна майнова шкода становила 782 грн.

Про це повідомляє "Конкурент" посилаючись на вирок Ківерцівського районного суду Волинської області.

Опісля цього чоловік ще проник до сараю іншого власника та вкрав там дві курки та півня. Загальна сума викраденої птиці становила 550 грн.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою вину в злочині не визнав та відмовився давати покази.

Незважаючи на це, його вина у вчиненні злочинів була підтверджена сукупністю досліджених в судовому засіданні доказів, які були дослідженні за участю обвинуваченого.

До того ж з’ясувалося, що обвинувачений неодноразово приносив свідкам справи тушонку та курей, за які вони йому давали незначні кошти.

У результаті суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України (Крадіжка) і призначив йому покарання у виді 3 років 7 місяців позбавлення волі.

А на підставі ч. 4 ст. 70 КК України за сукупністю злочинів, шляхом частково складання призначених покарань за даним вироком та вироком Ківерцівського районного суду Волинської області від 13.03.2019 року визначити чоловіку остаточне покарання у виді 4 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні