Показали новий дитячий садок у волинському селі. ФОТО

0
-1
Показали новий дитячий садок у волинському селі. ФОТО
У селі П’ятидні Устилузької ОТГ відкрили дитячий садочок

Відтепер 40 дітей зможуть відвідувати новий дошкільний навчальний заклад у селі П’ятидні Устилузької об’єднаної територіальної громади. Урочисте відкриття навчального закладу відбулося у вівторок, 21 січня. Збудували дитячий садок за кошти Державного та місцевих бюджетів, повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Потреба у дитячому садку для мешканців сіл П’ятидні та Хрипаличі Устилузької ОТГ назріла уже давно. Відповідні звернення неодноразово надходили на адресу органів місцевої влади. Відтак, реалізацію проєкту «Реконструкція частини приміщень загальноосвітньої школи I - II ступеня під навчально-виховний комплекс у с. П'ятидні Устилузької об'єднаної міської територіальної громади» вдалося розпочати у 2018 році завдяки коштам Державного фонду регіонального розвитку.

Загальна вартість реалізованого проєкту становить 6,4 млн грн, у т.ч. ДФРР – 4,1 млн грн, місцевий бюджет – 2,3 млн гривень.

Для потреб дитячого садку реконструйовано частину головного приміщення загальноосвітньої школи І-ІІ ст. с. П’ятидні шляхом добудови нового приміщення та реконструкції шкільної майстерні. У реконструйованій частині облаштовані спальні та ігрові кімнати для двох садочкових груп, санвузол і додаткові кімнати. При цьому на потреби дитячого садка використовуватимуться наявні засоби: інженерні мережі, спортзал, харчоблок.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні