Луцька міськрада фінансуватиме туристичні поїздки членів громадських організацій

0
2
Луцька міськрада фінансуватиме туристичні поїздки членів громадських організацій
Із міського бюджету планують передбачити кошти для фінансування туристичних поїздок членів громадських організацій.

Про це йшлося 22 січня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови, повідомляє\ ІА Волинські новини.

На розгляд комісії винесли проєкт рішення Про продовження терміну дії Програми соціального захисту населення міста на 2016–2020 роки.

Як розповіла директорка департаменту соціальної політики Вікторія Майборода, термін дії програми хочуть продовжити до 2022 року.

Вікторія Майборода наголосила, що програму вирішили продовжити на три роки, включно з поточним, тому що програма й досі реалізовується, як і заходи, прописані в програмі.

Окрім того, в програму вирішили внести зміни, аби надавати соціально-фінансову допомогу громадським організаціям для здійснення туристичних поїздок.

«Ми кожного року стикаємося з тим, що, наприклад, чорнобильці та інші хочуть відвідувати пам’ятні місця з нагоди річниць», – сказала Вікторія Майборода і додала, що минулого року з цими питаннями зверталися близько 10 організацій.

Вона зазначила, що з цією метою на поточний рік у міському бюджеті потрібно передбачити 150 тисяч.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні