--> Секс-символ Памела Андерсон оголилася для італійського глянцю. ФОТО 18+ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Секс-символ Памела Андерсон оголилася для італійського глянцю. ФОТО 18+

0
-9
Секс-символ Памела Андерсон оголилася для італійського глянцю. ФОТО 18+
Американська акторка та фотомодель у свої 52 роки має приголомшливий вигляд.

Зірка часто постає публічно у відвертих образах, стверджуючи свою нетлінну молодість. Проте легендарна спокусниця наважилася цілком оголитися перед об'єктивом іменитого фотографа, продемонструвавши струнке тіло, - передає канал24.

Зірка американського телесеріалу "Рятівники Малібу" досі приголомшує своїм підтягнутим тілом. Вона стала обличчям модного глянцю Vanity Fair Italia, на сторінках якого з'явилася в пікантних образах.

Зйомки проходили в Мадриді під керівництвом відомого іспанського фотографа Кармело Редондо, який славиться успішними роботами з Памелою Андерсон. Саме на його особистій сторінці в інстаграмі з'явилися найбільш гарячі кадри, на яких незмінний секс-символ позує топлес.

Акторка обрала звабливу позу на кріслі серед розкішної кімнати з рожевими трояндами. У її руках цигарка, а на волоссі бігуді.



Ще однією локацією для зйомок з Кармело Редондо стала яхта. З мокрим волоссям та у відвертих купальниках фотомодель позувала під час морської прогулянки. Проте Памела Андерсон приміряла чимало вишуканих образів, у яких прикрила струнке тіло за стильним одягом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні