Білорус хотів провезти через волинський кордон контрабандні цигарки. ФОТО

0
1
Білорус хотів провезти через волинський кордон контрабандні цигарки. ФОТО
Через волинський кордон білорус намагався провезти контрабандні цигарки.

Останнім часом почастішали спроби незаконного переміщення через державний кордон тютюнових виробів з Білорусі в Україну з використанням спеціально обладнаних сховків у транспортних засобах. До яких лише хитрощів не вдаються подорожуючі аби приховано перемістити хоч кілька десятків пачок курива через державний кордон, пише пресслужба Луцького прикордонного загону.

Так, у вівторок, 21 січня, в автомобільному пункті пропуску «Піща», керуючи автомобілем «Мереседес», білорус прямував в Україну. Обравши смугу руху «зелений коридор», іноземець сподівався, що його не будуть надто ретельно перевіряти, оскільки він заявив, що в автомобілі нічого не перевозить.

Прикордонникам це здалося дивним і вони ініціювали поглиблений огляд транспортного засобу. В результаті спільної з митниками перевірки в днищі багажного відділення виявлено спеціально виготовлений тайник в якому знаходилось 950 пачок сигарет білоруського виробництва.

Сигарети та автомобіль вилучені працівниками митниці. Сума оцінки склала 54 тисячі гривень. Іноземцю заборонено в’їзд в Україну.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні