--> Лучанка вкрала у магазині шубу і пальто | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучанка вкрала у магазині шубу і пальто

0
2
Лучанка вкрала у магазині шубу і пальто
У Луцьку 36-річна місцева жителька викрала із магазину шубу і пальто.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

У суботу, 18 січня, за допомогою до поліції звернувся 37-річний житель Луцька. Чоловік повідомив, що по 15 годині на проспекті Соборності із приміщення магазину викрадено жіночу шубу та пальто. Сума завданих матеріальних збитків становить 3 тис. 800 грн.

Співробітники кримінальної поліції спільно із патрульними поліцейськими встановили, що крадіжку скоїла 36-річна місцева жителька. Правоохоронці викрадені речі вилучили та повернуть власнику.

За фактом крадіжки слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф у розмірі 850 грн. або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні