У лавах волинських патрульних – нові працівники. ФОТО

0
-3
У лавах волинських патрульних – нові працівники. ФОТО
Лави волинських патрульних поповнились поліцейськими.

"Ще кілька днів тому були слухачами, а сьогодні – вже патрульні поліцейські, з посвідченнями, зброєю, спецзасобами. Новий 2020 рік приніс поповнення і в родину волинських патрульних: віднині у нас ще плюс шестеро поліцейських, з них двоє – жінки", – повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

Ці молоді люди успішно завершили навчання в Академії патрульної поліції, а перед тим вдало пройшли всі етапи відбору.

Серед новоспечених патрульних – 20-річний лучанин Іван, визнаний найкращим слухачем і відмінником навчання серед усіх 76 випускників Академії, які завершили навчання 17 січня. На думку хлопця, головне – вірити в себе і не здаватись.

Навчання в Академії непросте, 70 відсотків – практика, тобто те, що може очікувати безпосередньо на вулицях.

"Але в переломні моменти завжди згадував, заради чого я починав цей шлях. Моя задача – служити та захищати, наводити порядок. Тому готовий хоч сьогодні виходити на патрулювання", – переконує Іван.

Його однокурсник, 40-річний Олександр з Володимира-Волинського, має досвід служби в правоохоронних органах, але каже, що завжди хотів саме в нову поліцію, бо тут конкретний поліцейський приймає конкретні рішення, і від його вмінь, знань, навичок часто залежить доля людини. Батько двох дітей Олександр також отримав відзнаку після навчання.

Готові наводити лад у Луцьку і 21-річний Іван та 23-річна Ірина – обоє родом з обласного центру. А 22-річний Віталій з смт. Ратне розповідає, що з дитинства мріяв бути поліцейським, радий, що нарешті мрія здійснилась.

Патрулювати в Ковелі буде 30-річна Оксана, яка раніше працювала в туристичній фірмі і на меблевій фабриці. Вважає, що служба в патрульній поліції – стабільна та перспективна, тому й долучилась до родини волинських патрульних.

За словами інспекторки з рекрутингу УПП Наталії Гонтар, у новому 2020 році вже подано понад сто анкет до лав патрульної поліції Волині, проведено одну співбесіду з поліцейською комісією, де трьох людей визнали переможцями та відправили на навчання. Загалом, від нового року на навчання очікують уже 10 майбутніх поліцейських.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні