У районі на Волині сталося 90 пожеж, які понесли збитків майже на два мільйони

0
0
У районі на Волині сталося 90 пожеж, які понесли збитків майже на два мільйони
У місті Володимирі-Волинському та у районі у 2019 році сталося 90 пожеж, які понесли збитків майже на два мільйони.

Про це стало відомо на нараді з підбиття підсумків роботи міськрайонного відділу управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області та Сьомої державної пожежно-рятувальної частини УДСНС у Волинській області за 2019 рік, що відбулась 17 січня, повідомляє офіційний сайт міста.

На нараді присутні були заступник начальника управління ДСНС України у Волинській області, полковник служби цивільного захисту Олег Билиця, перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, начальник відділу з питань цивільного захисту та кадрової роботи виконавчого комітету міської ради Микола Мороз, начальник сектору з питань цивільного захисту та мобілізаційної роботи Юрій Ліщук.

Начальник Володимир-Волинського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Волинській області В’ячеслав Процюк навів статистичні дані роботи підрозділів та акцентував увагу на проблемних питаннях.

Стало відомо, що протягом 2019 року у Володимирі-Волинському та районі виникло 90 пожеж, внаслідок яких нанесено прямих матеріальних збитків на суму 1944800 гривень. Зафіксовано 23 випадки займань сухої рослинності та сміття на відкритій території.

Завдяки налагодженій співпраці підрозділів цивільного захисту району з місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування було проведено ряд заходів щодо покращення матеріально-технічної бази 7 ДПРЧ УДСНС України у Волинській області. Зокрема, на виконання Комплексної програми цивільного захисту Володимир-Волинською міською радою закуплено компресор високого тиску РЕ 100-ТЕ.

Перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук схвально оцінив роботу рятувальників та відзначив подальшу співпрацю з підрозділом ДСНС.

Кращих працівників підрозділу нагородили грамотами управління та присвоїли їм чергові спеціальні звання.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні