Лучани розказали, куди треба перенести термінали для поповнення е-квитків

5
6
Лучани розказали, куди треба перенести термінали для поповнення е-квитків
Лучани кажуть, що термінали для поповнення електронних квитків потрібно перенести з супермаркетів.

Про це вони пишуть у фейсбуці.

Ольга Мацюк пише, що їх треба поставити на кожній зупинці та на вокзалі.

"Термінали на кожній зупинці, автостанціях, жд, а не напхані по супермаркетах та ТЦ!" – йдеться в дописі.

Таку ж думку мають Юля Гаврилюк та Олена Березовська. За їхніми словами, лучанам доводиться шукати, де поповнити електронний квиток – це незручності, на які містяни і гості Луцька витрачають багато часу.

"На ЖД вокзалі має бути термінал! А не бігати шукати по магазинам", – пише Оксана Коваль.

Олена Мохнюк вважає, що на зупинках має бути встановлений термінал з одноразовими квитками.

"А е-квиток щоб був як проїзний – поповнюєш на якусь певну суму і їздиш цілий місяць безлімітно", – зазначає вона.

Про важливість терміналів на зупинках пише й Юлія Демкова. Вона переповіла історію, як не могла поповнити електронний квиток через незнання того, де встановлені термінали. За словами пані Юлії, було б добре на кожній зупинці повісити повідомлення про те, де можна поповнити квитки.

"Прийшла на зупинку і згадала, що у мене на картці закінчилися кошти. Поповнити не знаю де на вулиці Відродження. Повідомлення на зупинці немає, де можна поповнити карту, зате є попереджувальний флаєр, що з 11 грудня розраховуємося тільки карткою. Дякую за інформацію, шановні працівники нашого міста. Я із зубним болем маю бігати по району і шукати де поповнитись?" – йдеться в дописі лучанки.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ще краще поставити один на задній площадці другий на передній площадці тролейбуса. От побачите всі ринуться в тролейбуси, щоб купити є-квиток або його поповнити та принаймі приємно здивуємо зайців, що на "халяву" їздять у транспорті та результативно вирішиться само собою питання про іногородніх пасажирів і людей з навколишніх сіл Луцького, Рожищенського та Ківерцівського районів.
Відповісти
Як проїздний не згідна, бо не всі щодня їздять, задарма будуть гроші дерти і так ні за що деруть. Дехто раз в місяць їздить і мучиться. А на кожній зупинці обов'язково потрібний термінал, щоб була можливість поповнити квиток і взяти одноразовий для гостей. Сама сьогодні півміста проїздила, щоб поповнити свій квиток. Це просто жах!!!!
Відповісти
Поповнити можна не тільки через термінали але через сайт і мобільний додаток, поповнюю завжди наперед не менше 100 грн., що б не попасти в незручне становище з відсутністю коштів при посадці. Тим паче при оплаті показує залишик, не ждіть коли залишиться 10-15 грн
Відповісти
А багато в нас користуються мобільними додатками ,особливо люди старшого віку?
Відповісти
А Ви подивіться на телефони людей старшого віку - 50/50 айфон віддіний внучкою чи дочкою)))) ось нехай внучка і подумає про бабусю. А ось щось узнати у "хазяєв міста", чи запропонувати - то не додзвонишся в міську раду.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні