У місто на Волині приїде італійський блогер з подарунками

0
0
У місто на Волині приїде італійський блогер з подарунками
У Ковелі 21 січня відбудеться зутріч з італійським блогером, який є уродженцем району – Віталієм Карп’юком. Чоловік проживає в Мілані, і проводить акції "добра".

Про це інформує Молодіжний центр "Місто ідей" у фейсбуці.

Нагадаємо, у вересні Віталій Карп’як в облазі Людини-павука бігав центром Луцька, закликаючи людей до добра. Таким чином він проводив благодійну акцію "Дружба. Добро. Діти".

Відомо, що чоловік родом з села Раків Ліс на Ковельщині, 15 років живе в італійському місті Мілан і позиціонує себе, як блогер з Італії. Він колишній спортсмен, бігун на 800 метрів. Із 1978 року народження.

У Ковелі зустріч з ним запланована 21 січня о 16.00 годині в молодіжному центрі @ideas_city. На зустрічі Віталій розкаже свою історію – незвичайної людини, яка вирішила робити добро для інших.

Усі охочі зможуть поставити йому цікаві запитання, пофотографуватись та провести час в атмосфері добра та веселощів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні