Які луцькі магазини, попри заборону, продають алкоголь вночі

0
0
Які луцькі магазини, попри заборону, продають алкоголь вночі
У Луцьку група швидкого реагування продовжує роботу в нічний час містом з метою перевірки магазинів на дотримання рішення Луцької міської ради «Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів» в період з 22-ї до 8-ї години.

Про це інформують в департаменті муніципальної варти Луцької міськради.

Вночі 17 січня проігнорували це рішення працівники магазинів «Продукти» на вул.Сагайдачного, 1, «Вишківський» по вул. Героїв УПА, 8 та «Гастрономія» по вул. Кравчука, 22.

За цими фактами, інспектори склали три адміністративних протоколи за ч. 2 ст. 156 КУпАП.

Порушники продали алкоголь і тепер відповідатимуть за свої вчинки на засіданні адміністративної комісії за місцем свого проживання.

Інспектори департаменту муніципальної варти Луцької міської ради постійно контролюють продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв після 22-00 год. відповідно до рішення Луцької міської ради «Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів».

Додатково: санкція статі за порушення ч.2 ст.152 КУпАП тягне за собою накладення штрафу від ста до чотирьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (1700.00 – 6800.00 грн.).


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні