--> Перебігають дорогу, як в рулетку грають: луцькі патрульні покарали пішоходів-порушників. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Перебігають дорогу, як в рулетку грають: луцькі патрульні покарали пішоходів-порушників. ВІДЕО

5
0
Перебігають дорогу, як в рулетку грають: луцькі патрульні покарали пішоходів-порушників. ВІДЕО
Ні штрафи, ні аварії, навіть смертельні, ні зауваження не діють на волинян, які переходять дорогу у невстановлених місцях.

Їхні аргументи не безпека, а щоб було швидше. Але, іноді шлях, який хоче скоротити пішохід, може бути останнім, - про це йдеться на сторінці патрульної поліції Волинської області у фейсбуці.

Правоохоронці оприлюднили відео, де пішоходи перебігають дорогу у невстановлених місцях. За що патрульні притягнули їх до адміністративної відповідальності. Штраф – 51 гривня.

"У 2019 році винесено більше півтори тисячі постанов на несвідомих пішоходів. Та статистика все одно вражає: третина загиблих у ДТП у 2019 році – саме пішоходи (48 осіб з усіх 124 загиблих в аваріях). А 30% від усіх автопригод з постраждалими – стались за участю пішоходів. Цінуйте своє життя та життя інших!", - пишуть правоохоронці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Водії нахабно по тротуарах їздять і паркуються і ще й при цьому наражають пішоходів на небезпеку на тротуарах ,то на це поліція увагу не звертає,"носом" їх тикаєш то вони відповідають,"а вони що комусь заважають".А тут пішоходи злісні порушники сякі-такі!!
Відповісти
Тож хай бігают, рулетки і покривал на всіх вистачить, а мізки з асфальту і дощем змиє
Відповісти
На тротуарі ще не одного не збили, а на дорозі сотні в рік. І не має різниці чи на переході, чи поза переходом. Пішоходи! Будьте уважні переходячи дорогу!
Відповісти
А їздити авто по тротуарах ПДР дозволяє!?
Відповісти
А нехочеш пригадати харківську трагедію? Скільки там на тротуарі людей роздавили на смерть,чи це теж винні пішоходи?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні