--> Волинянина судили за наркотики зі смітника | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянина судили за наркотики зі смітника

0
0
Волинянина судили за наркотики зі смітника
Судили чоловіка з Ратнівського району, який знайшов заборонену речовину на смітнику у Києві та зберігав її у своєму домі.

Слухання справи відбулось 14 січня. Про це йдеться у вироку суду, пише "Район.Ратне".

Чоловік на початку вересня 2019 року, перебуваючи в місті Київ, на смітнику зірвав декілька рослин дикоростучої коноплі, які за допомогою попутного транспортного засобу перевіз до свого місця проживання, де висушив та подрібнив їх, чим незаконно придбав та виготовив особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс, вагою (в перерахунку на висушену речовину) 15,6966 грамів без мети збуту для власного вживання.

У подальшому обвинувачений зберігав без мети збуту у своєму житловому будинку на шафі до проведення огляду місця події працівниками поліції. Після обшуку, який тривав близько двох годин, правоохоронці вилучили небезпечну речовину.

14 січня 2020 року керівниця Ратнівського відділу Ковельської місцевої прокуратури Ірина Дикун та обвинувачений уклали угоду про визнання винуватості, відповідно до якої житель Ратнівщини беззастережно визнав свою винуватість у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.309 КК України.

Суддя ухвалила затвердити укладену 14 січня 2020 року угоду про визнання винуватості між прокурором та обвинуваченим, визнати чоловіка винним у вчиненні злочину та призначити покарання у виді виді штрафу розмірі 50 (п`ятдесят) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 (вісімсот п`ятдесят) гривень.

Речовий доказ – канабіс, який знаходиться в камері схову речових доказів Ратнівського ВП ГУНП у Волинській області, знищити.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні