--> На дорогах Волині – аварії через туман. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На дорогах Волині – аварії через туман. ФОТО

2
4
На дорогах Волині – аварії через туман. ФОТО
Через туман на двох дорогах у Волинській області трапились ДТП.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

Нагадаємо, у п'ятницю, 17 січня, у Луцьку оголосили помаранчевий рівень небезпечності через сильний туман з видимістю менше 100 метрів.

"Дуже густий туман, подекуди ожеледиця, погана видимість, – така ситуація на всіх трасах, де працюють волинські патрульні: Н-22, М-07, М-19. На двох дорогах сьогодні трапились аварії, в одній з них постраждала людина, її забрали до лікарні. В іншому випадку патрульні склали протокол", – йдеться у дописі.

Як зазначають патрульні, ще одна автопригода сталась на вулиці Зв'язківців у Луцьку: тут патрульні на винуватця оформили протокол.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То що дороги ні@іга не посипані винних нема, а водію-протокол
Відповісти
Згідна, що їхати сьогодні було кепсько, але туман не винний, змініть заголовок. Дорожні служби і водії, точно не туман. В правилах чітко прописано, що треба робити в умовах поганої видимості. Будьте обережні.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні