--> Волинським патрульним вручили спеціальні звання поліції. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинським патрульним вручили спеціальні звання поліції. ФОТО

0
-1
Волинським патрульним вручили спеціальні звання поліції. ФОТО
Чергові спеціальні звання поліції вручили волинським патрульним.

Про це повідомляє пресслжуба патрульної поліції Волині.

На фото – 25-річний патрульний Дмитро Гоцуляк. Сьогодні він та ще 12 його колег отримали чергові спеціальні звання поліції.



Дмитро віднині – лейтенант поліції, інспектор роти з обслуговування міста Ковель. Півтора роки тому Дмитро пішов служити в патрульну поліцію Чернівців, згодом відправився у відрядження в Ковель. Саме на Волині він зустрів своє кохання – також патрульну, яка була прикомандирована з Луганщини.

Молоді люди вже більш, як півроку, проживають у Ковелі і задоволені службою. Дмитро не приховує, що зачарований красою Волині. А от що стосується громадського порядку і дотримання правил дорожнього руху – то тут ще потрібно працювати, аби підвищувати свідомість окремих громадян. Саме для цього і служить він та інші його колеги.

Так, у п'ятницю, 17 січня, чергові звання вручали керівник ГУНП в області Петро Шпига та очільник волинських патрульних Андрій Крутень.

Петро Шпига подякував за службу, побажав поліцейським витримки, успіхів, запевнив, що й надалі в усьому допомагатиме.

Андрій Крутень вкотре наголосив на важливості командної роботи, побажав гордо нести офіцерські звання і не забувати про постійне самовдосконалення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні