--> В аварії у Луцьку постраждало немовля: подробиці ДТП | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В аварії у Луцьку постраждало немовля: подробиці ДТП

0
-8
В аварії у Луцьку постраждало немовля: подробиці ДТП
У Луцьку внаслідок зіткнення легковика і маршрутки постраждало 6-місячне немовля.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Нагадаємо, ДТП трапилася о 23 годині у четвер, 16 січня, на перехресті вулиць Потебні та Гнідавської. Водій автомобіля Ford зіткнувся з маршруткою №11, не надавши їй переваги у русі.

За кермом Ford Fiesta перебував 27-річний місцевий житель. Маршрутним таксі «Богдан» керував 43-річний лучанин. У результаті ДТП постраждала шестимісячна дитина, однак не госпіталізувалася. Нині її життю та здоров’ю нічого не загрожує.

За фактом порушень правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн., або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Теги: луцьк, дтп, діти
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні