На Волині стріляли у авто: всередині був водій. ФОТО

0
-1
На Волині стріляли у авто: всередині був водій. ФОТО
У Нововолинську мешканцю міста пошкодили автомобіль, ймовірно з травматичної зброї.

Подія сталась 15-го січня близько 17:00, пише Буг.

Як розповів чоловік, він їхав вулицею Стуса та повернув та проспект Перемоги. Одразу за перехрестям почув гучний звук: трапився різкий удар по автівці.

“За пару метрів зупинився та вийшов з машини, побачив пошкодження. На вигляд – слід від кулі. Минулого року вже була така ж ситуація, тому відразу зрозумів, що сталося», – розповідає мешканець Нововолинська.

Одразу на місце чоловік викликав поліцію. За його здогадами в автівку стріляли. Правоохоронці зазначили, що, ймовірно, з травматичної зброї.

«Удар був трішки нижче бокового скла автомобіля зі сторони водія. Добре, що вікно було зачинене і не влучили всередину машини. Могла би бути аваріана ситуація. Крім того кулею можна було б влучити в перехожих, місце людне: ходять і мами з візочками, і діти. Це ненормально, коли на вулицях міста трапляються такі ситуації. Помітив, що в будинку навпроти водоканалу, де сталася подія, було відчинене вікно, можливо люди так розважаються», – зазначив чоловік.

Мешканець міста звертається до нововолинців, які могли бути свідками події або переживали схожу історію, розповісти про це.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні